Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 260 RON

*TVA inclus



Cod : 515

Marca:Dr. Clark Research Association

Garantie:12 luni


 

Pachet Dr Clark Antiparazitar Copii

Numarul cazurilor de infectii parazitare este imens, in toata lumea. In Romania, in unele zone, pana la 75% dintre copii sunt infectati cu una sau mai multe specii de paraziti/viermi intestinali. Daca parazitii se gasesc in numar mare in organism, pot produce boli grave.

Acest Pachet Dr Clark Antiparazitar Copii contine cate un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare si optional niacinamida (pentru a elimina efectele daunatoare ale alcoolului etilic din tinctura de nuca neagra).

 

>> citeste mai mult


Pachet Dr Clark Antiparazitar Copii contine:

  • 1 sticluta Tinctura de coaja de nuca neagra (Black Walnut Hull Tincture) 60 ml; 
  • 1 flacon Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule; 
  • 1 flacon Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.
  • Optional: 1 flacon de Niacinamida

Acest Pachet Dr Clark Antiparazitar Copii este folosit pentru copiii care sunt infestati cu paraziti sau viermi intestinali.

Modul de administrare a tincturii de coaja de nuca neagra impreuna cu capsulele de pelin si cuisoare se face astfel:

pachet deparazitar de 18 zile

Pachetul de mentinere a detoxifierii si deparazitarii o data pe saptamana. Pachetul de mentinere a detoxifierii si deparazitarii se administreaza numai o data pe saptamana.

De la ziua 1 pana la ziua 18 se recomanda un program strict, dupa care puteti alege oricare zi a saptamanii sa continuati tratamentul la intervale de 7 zile.

Continuati mentinerea programului de detoxifiere pentru a preveni o reinfestare, luand urmatoarele cantitati:

  1. Tinctura de coaja nuca neagra: 2 lingurite pe stomacul gol, inainte de masa sau inainte de culcare, o data pe saptamana.
  2. Capsule de Pelin: 7 capsule (de 365 mg de pelin fiecare) o data pe zi, pe stomacul gol, o data pe saptamana.
  3. Capsule de cuisoare: 7 capsules (de 500 mg. fiecare) o data pe zi pe stomacul gol, o data pe saptamana.

Copiii urmeaza acelasi program de deparazitare ca si adultii pana in ziua a 5-a (vezi tabel).  Incepand cu ziua a 6-a, in loc de 2 lingurite de tinctura de coaja de nuca neagra se vor lua urmatoarele cantitati: ½, 1, 1+½ lingurite; tot in ziua a 6-a se va incepe si administrarea de niacinamida, asa cum este detaliat in tabelul de mai jos:

Tot in ziua a 6-a se va incepe si administrarea de niacinamida, asa cum este detaliata in tabelul de mai sus. Niacinamida are rolul de a contracara efectele alcoolului din tinctura de coaja de nuca neagra. Capsula de niacinamida se va desface iar continutul acesteia se va putea pune peste o lingurita de miere, daca este necesar.

Programul deparazitar este benefic pentru copii, care tind sa fie infestati mai des cu paraziti decat adultii, cu toate acestea nu trebuie sa exagerati cu tratamentul din cauza continutului bogat in alcool. Se recomanda a se efectua deparazitarea copiilor de 2 ori intr-un an, sau de fiecare cand acestia sunt bolnavi.

Pelinul si cuisoarele

Administrarea capsulelor de pelin si cuisoare la copii se va incepe odata cu administrarea tincturii de coaja de nuca neagra. Dozele administrate copiilor sunt dupa cum urmeaza:

  • copilului in varsta de pana la un an, i se va administra o doza unica, constand in 1 capsula pelin si 3 capsule cuisoare la mesele principale.Deparazitarea trebuie facuta de cel putin doua ori pe an.
  • copilului in varsta de 2 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.
  • copilului in varsta de 3 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.
  • copilului in varsta de 4 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). In a patra zi vor fi administrate 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.

*In functie de varsta copilului, urmati dozele de tratament mentionate in tabelul pentru adulti de mai sus, urmand sa finalizati tratamentul in ziua echivalenta cu varsta copilului dumneavoastra; de ex: un copil de 6 ani, va urma tratamentul timp de 6 zile conform specificatiilor dozelor zilnice din tabelul pentru adulti.

Programul deparazitar este benefic pentru copii, intrucat acestia tind sa fie infestati mai des cu paraziti decat adultii. Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de cel putin 2 ori pe an sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: nicoleta   Email: maryan_nicoleta@yahoo.com
Buna ziua.As dori sa va intreb ce tratament de deparazitare imi recomandati pentru un copil de opt ani care are toxocara.Va multumesc.
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Un copil cu 8 ani, diagnosticat cu Toxocara poate utiliza unul din tratamentele:

http://www.ekilibrium.ro/articol/Pachete/Pachet_Dr._Clark_-_deparazitar/Para_Clark_Kit-1569.html

http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Tratament_deparazitar_si_detoxifiant/Tratament_detoxifiant_si_deparazitar_pentru_copii_%28Pachet_Hulda_Clark%29_-156.html

Administrarea se va face pana in ziua a 8 -a din tabel.

In cazul in care copilul refuza sa inghita capsule, va recomandam administrarea unei tincturi Clark FX. Are in compozitie nuca neagra, pelin si cuisoare.

http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Deparazitare/Tinctura_deparazitara_Clark_Fx-681.html

Pentru mai multe informatii sau comenzi, asteptam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0730514767 sau 0748099089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!!

Nume: victoria   Email: dan.potrimba12@gmail.com
dorim sa incepem cu sotul detoxifierea si deparazitarea cu pachetul hulda clark.pentru copil de 2 ani ce pachet de deparazitare imi puteti propune?putem face comanda daca sintem din republica moldova?multumim anticipat
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua. Din pacate varsta copilasului este prea mica pentru a i se putea administra tratamentele de deparazitare a organismului Hulda Clark.  In privinta livrarii coletelor, acestea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.  Multa sanatate!

Nume: Mihaela Sauciuc  
ce tratament recomandati pentru un copil de 10 ani, cel cu tinctura sau cel cu capsule?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua, Pentru un copil de 10 ani recomandam pachetul cu Tinctura de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare. Capsulele de nuca neagra se recomanda copiilor si persoanelor care au afectiuni localizate la nivelul ficatului. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Cristina   Email: cristinadobrescu71@yahoo.it
Am doi copii si vreau sa le fac tratamentul antiparazitar.Copiii au 4 si respectiv 5 ani.Tratamentul se face 4 si respectiv 5 zile dar nu am inteles cand le dau tinctura de coaja de nuca neagra,acele cantitati de 1/2, 1, 1+1/2 pt.ca in tabel scrie de picaturi pana in a 4-a si a 5-a zi.
Nume: Felicia  
Baietelul meu are un an si la analize ia iesit ca are viermisori,si intr-adevar nu a mai luat in greutate in ultima luna deloc,nu prea vrea sa pape,are cearcane,iar noaptea este un calvar,,nu poate dormi,ne termina,se trezeste dupa 15min sau chiar mai putin ,plange,se foieste,pe noapte nu stiu daca dorm 2ore intregi. Pot sa ii administrez tratamentul dumneavoastra?

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Para Clark Kit
Para Clark Kit
Produs recomandat
ParaZap Kit
ParaZap Kit
Produs recomandat
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara